Voormalig Cafe De Kloek heeft nieuwe eigenaars

De grote verbouwing van het voormalige Cafe de Kloek is vandaag begonnen. Het pand heeft 2 eigenaars te weten Frank van Gurp eigenaar van Kitchen-Staff en Guido Mols van o.a. het bedrijf Freshfilter. Het cafe zal met de elfde van de elfde open gaan en met carnaval. Wat er tussendoor gaat gebeuren daarover moeten de beide eigenaars nog eens goed nadenken. Eerst moet alles van boven tot onder goed worden opgeknapt. Mensen uit de carnavals wereld met een goed idee voor de carnaval zijn van harte welkom zei Frank van Gurp in de uitzending van Oosterhout Vandaag tegen presentator Ad Evers. Binnenkort hopen wij u meer te kunnen melden over de verdere invulling van het cafe.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.