Toer de Boer voor komende week.

Donderdag  8 augustus Is het akkerbouwbedrijf van de fam. Hermus aan de Tweedeweg 4 in Zevenbergschen Hoek te bezoeken. Er worden oa groenten in de vollegrond geteeld.  Naast  akkerbouwer is  Piet  actief op een aantal fronten.  Zo is het voorzitter van ZLTO afdeling Drimmelen en zet hij zich op diverse plaatsen in voor een beter klimaat waarin de landbouw een belangrijke rol speelt. Ook schrijft hij columns voor verschillende bladen. Aanvang 10.30, einde om 12.00 uur.

S Middags is het melkveebedrijf van de fam. Taks aan de Moerdijkseweg 1 in Terheijden  te bezoeken. Zij runnen daar een melkveebedrijf. En van een gedeelte van de melk wordt heerlijk ijs gemaakt dat op verschillende plaatsen in de omgeving te koop is.  Aanvang 13.30 uur tot 15.00 uur.

Dinsdag 13 augustus kunt u het bedrijf van de fam van der Spek aan de Dirk de Botsdijk 4 in Lage Zwaluwe  gaan bekijken. Zij hebben daar een biologisch akkerbouwbedrijf volgens de regels van Demeter, een zorgboerderij en een theetuin. Aanvang 10.30, einde om 12.00 uur.

’s Middags is de melkveehouderij  van de fam. van den Heijkant aan de Rijsdijk 31 in Oosteind te bezoeken. Naast melkvee is er een neventak bloemsierkunst  gerund door de vrouw des huizes.  

Er is dit jaar ook een bloemenpluktuin aangelegd waarvan de opening 1 augustus jl plaatsvond. 

Aanvang 13.30 uur tot 15.00 uur.

Kijk ook op de site: www.toerdeboer.nl  

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.