Shopplezier en vermaak tijdens de Hollandse Kermis Braderie!

Eind volgende week gaat de Oosterhoutse Kermis van start in de binnenstad van Oosterhout.Bezoekers hoeven echter niet tot de avond te wachten op vermaak. Op vrijdag 16 augustusorganiseren de ondernemers in de binnenstad een Hollandse Kermis Braderie. Ruim 90 winkels zorgen voor gevulde marktkramen. Daarnaast is er volop entertainment met optredens van Edwin van der Toolen en Matthijs Koning. 

De Hollandse Kermis Braderie vindt de gehele dag plaats in zowel de binnenstad als in Arendshof. Naast‘hoogstaand’ straattheater, gevulde marktkramen, koopjes en workshops geeft Edwin van der Toolen om 15.00 uur een optreden in de Arendstraat op de kruising met de Kerkstraat. Matthijs Koning zorgt om 19.00 uur voor entertainment in Arendshof op het plein bij de Hema. 

Kortom, volop shopplezier en vermaak tijdens de Hollandse Kermis Braderie voorafgaand aan de OosterhoutseKermis! Kijk op www.proefoosterhout.nl voor meer informatie. 

Kijk voor het gehele kermisprogramma op: www.oosterhout.nl/toerisme/wat-is-er-te-doen/kermis/zomerfeest-en-kermisprogramma/ of check de Facebookpagina www.facebook.com/OosterhoutseKermis/

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.