Lichte stijging deelnemers Fietscampingspeurtocht

Zondag 4 augustus was het weer zover, toen vond de jaarlijkse Fietscampingtocht plaats. Een initiatief van de VVV Oosterhout, samen met de Oosterhoutse campings.  In de voorbije jaren werd er door de VVV een terugloop geconstateerd in het aantal deelnemers. Het was om die reden dat er dit jaar voor gekozen werd om de tocht in een nieuw jasje te steken en om te dopen tot ‘Fietscampingspeurtocht’. 

Onderweg waren de reacties positief. Al was er achteraf ook een klacht over de slecht aangegeven stempelposten en een povere routebeschrijving. Gelukkig ziet de organisatie wel een stijging in het aantal deelnemers! Weliswaar een lichte stijging: zo’n 450 deelnemers, ten opzichte van bijna 400 deelnemers vorig jaar. Maar, ze zitten weer in de lift. Gezien het feit dat veel mensen één route kopen, maar de tocht met meerderen fietsen, zijn er toch weer zo’n 800 à 900 man op de been gebracht.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.