Familiedag Brabants Museum Oud-Oosterhout


Op zondag 18 augustus is er in Brabants Museum Oud-Oosterhout een familiedag.
Men kan met de hele familie een leuke dag doorbrengen. Het motto is samen spelen, ontdekken en leren. Er is van alles te zien en te doen. Twee leuke speurtochten leiden de jonge bezoekertjes rond. De ouderen kunnen hierbij helpen. Madurodam is leuk, maar dichtbij huis is het miniaturenpark aan de Bredaseweg in Oosterhout net zo leuk en leerzaam. Je hoeft er niet zo lang voor in de auto te zitten. En toch ervaren bezoekers dit park als een grote verrassing. Het binnenmuseum is een mooie toelichting en aanvulling op het buitenmuseum. Onlangs zijn er op vier woensdagmiddagen veel jonge bezoekers aan de Zomerkaravaan geweest . Van hun ouders of begeleiders hoorden we zonder uitzondering wat een verrassing het bezoek aan dit museum toch was!
Op de familiedag zijn we open van 11.00 uur – 17.00 uur. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang onder begeleiding van ouders of begeleiders. Verder geldt die dag voor iedereen het evenemententarief van € 3.50
Bij ons kunt u op die dag ook de enige echte Oosterhoutse kaneelstok kopen net als heel veel ander oud-Hollands snoepgoed.
Zie voor meer informatie over het museum de website: https://www.brabantsmuseumoudoosterhout.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.