Laatste week Zomerkaravaan

De laatste week van de zomervakantie is begonnen. Ook in de laatste week is er weer van alles te doen in Oosterhout tijdens de Zomerkaravaan. De allerkleinsten kunnen komen dansen in het Slotpark, in BOCK draaien twee leuke films voor verschillende leeftijden, er is een poppenkast bij De Ontdekking, een instuif bij de Sterrenlaan met BMX en pannaboarding, je kunt discozwemmen bij De Warande, een speurtocht doen in Oosterheide en je kunt zelf een levend standbeeld worden bij Zuiderhout. Kijk voor meer informatie en het complete programma op www.oosterhout.nl/zomerkaravaan. Geniet van je laatste vakantieweek!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.