Zomerfeest tijdens de Oosterhoutse kermis

16 tot en met 21 augustus gezelligheid in de binnenstad

Van vrijdag 16 tot en met woensdag 21 augustus is het Oosterhoutse kermis. Tijdens de kermis vindt ook het Zomerfeest plaats met allerlei grote en kleinere evenementen in de binnenstad. Wethouder Robin van der Helm: “De kermis en het Zomerfeest brengen leven in de stad, gezelligheid voor jong en oudOok dit jaar hebben we weer een gevarieerd programma kunnen samenstellen, mede dankzij een intensieve samenwerking met de kermisexploitanten, ondernemers uit de binnenstad en evenementenorganisatoren”De Oosterhoutse kermis staat op het Slotjesveld, de Slotlaan, het Slotpark, de Heuvel en de Markt. Dit jaar zijn de Hangover, spookhuis, Ghost Villa en de Walking street nieuw op de kermis. “We hebben gestreefd naar een mooie mix aan attracties voor jong en oud”, aldus Van Der Helm.

Programma Zomerfeest

Vrijdag 16 augustus: officiële opening kermis door wethouder Van Der Helm, Oosterhouts kwartiertje, Caribische danseressen, zomerbraderie (binnenstad), kermis in de Klappeijstraat (met muziek en buitenbars).

Zaterdag 17 augustus: Caribische dag (binnenstad) en kermis in de Klappeijstraat.

Zondag 18 augustus: Kindermiddag met clown, koopzondag (binnenstad), kermis in de Klappeijstraat.

Maandag 19 augustus: Fotoactie, optreden Slotpark, kermis in de Klappeijstraat.

Dinsdag 20 augustus: Stille kermis, Hollandse Avond op de markt, Prinsessenfeest, kermis in de Klappeijstraat.

Woensdag 21 augustus Kindermiddag met clown en afsluitend vuurwerk.

Tijdens de zomerbraderie verkopen deelnemende winkeliers buiten op straat iets speciaals. Voor de Caribische dag is de samenwerking gezocht met Stichting De Gangmaokers (Kaais Zomercarnaval).Verschillende samba- en brassbands vullen de straten in de binnenstad. 

Tijdens de Hollandse avond treden op het Hatsikideeplein Nederlandse artiesten op: Willem de Jong, Frank Verkooyen, Dave Govers, Wendy de Laat en Leen Zijlmans vanaf 19.00 uur.

Meer informatie

Meer informatie over de Oosterhoutse Kermis en het Zomerfeest vindt u op www.oosterhout.nl/kermis. De laatste nieuwtjes en winacties vindt u op www.facebook.com/oosterhoutsekermis

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.