Irene’ 58 1 goed voorbereid van start

Handhaving in de derde klasse was vorig seizoen het doel voor Irene’58 1. De ploeg van trainer Paul van Dijk wist dit doel in de laatste speelronde in een derby tegen TSC te behalen. Door een 3-3 gelijkspel komt Irene’58 dit seizoen wederom uit in de derde klasse.

Al een aantal weken is Irene’58 1 bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Afgelopen dinsdagavond stond een fitheidstest op het programma. In samenwerking met Praktijk Donckers uit Made werd de fitheid van het eerste elftal getest.

Bij iedere speler werd in de kantine gemeten, gewogen en het vetpercentage gecheckt. Na het noteren van alle gegevens verplaatsten de mannen zich naar het trainingsveld. Op het veld kreeg iedereen een hartslagmeter om. Met deze hartslagmeter werd een shuttle run test gelopen. Een pittige test om de conditie van Irene’58 1 te testen. Met de uitslag van alle verzamelde gegevens en het inzicht dat deze gegevens geven voor iedere speler kan trainer Paul van Dijk de trainingsintensiteit afstemmen op zijn spelers. Hiermee probeert Irene’58 blessures zoveel mogelijk te beperken.

Met deze moderne tests vol met de nieuwste technieken maakt Irene’58 1 een mooie start van het seizoen met goed inzicht in de spelers en hopelijk een succesvol en blessurevrij voetbalseizoen!

2 Comments

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.