8-jarige Sterre Uit Oosterhout presenteert boek

Presentatie boek ‘Dierenbende’ geschreven door 8-jarige Sterre

Een vrolijk boek over een vriendenclub van dieren met onverwachte wendingen
Aanstaande zondag 25 augustus begint om 15.30 uur de presentatie van het boek ‘Dierenbende’ in boekhandel Het Verboden Rijk in Oosterhout. Sterre zal bij die gelegenheid haar eerste boek aanbieden aan de heer M. Beerens namens Bibliotheek Theek 5. Met het opschrijven van dit dierenverhaal door de achtjarige Sterre is dit unieke boek ontstaan.
“Al vanaf dat ik een klein kindje was, ben ik dol op verhalen en de fantasiewereld die daarbij hoort. Ik heb dit boek geschreven omdat ik hoop dat er steeds meer kinderen gaan lezen en verhalen vertellen. Met de opbrengst van dit boek hoop ik een tweede boek te kunnen gaan maken”, aldus Sterre.
Het verhaal is geïllustreerd met kleurrijke tekeningen van haar twaalfjarige vriendin Rose Marie.
“Dierenbende” is vanaf zondag te koop via:

  • Boekhandel Het Verboden Rijk in Oosterhout
  • sterrestories.nl
  • bol.com

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.