BOCK maakt line-up Eastwoodstock – Perkfeesteditie ’19 bekend.

Voor het vijfde jaar op rij organiseert stichting BOCK haar festival Eastwoodstock – Perkfeesteditie ’19. Op zondag 29 september wordt het perk voor het voormalige zwembad De Blikken de thuisbasis voor het meest relaxte festivalletje van Zuid-Nederland. Ook dit jaar is de toegang gratis, zijn de consumptieprijzen klein en staat er een hoop op het programma.

Zeven bands en één dj, een podium in de vorm van een boksring, zelf mee mogen zingen tijdens het karaoke-kwartiertje, lekker eten en drinken en uiteraard tijd voor fijne en goede gesprekken: dát is Eastwoodstock in een notendop.
Zoals elk jaar toveren de organisatoren van het Bock’sefestival gerenommeerde artiesten op het podium en geven ze nieuwe bands een kans. Ook bandjes die ooit aangenaam verrasten mogen weer terugkomen. Dit jaar zijn de nieuwkomers The Hats en Superfly, staan de heren van de meest ondergewaardeerde band van Oosterhout The Lost Chords met hun eigen sound op de planken, gaat Kiki Busioook een karaokekwartiertje inlassen, swingen de soulsisters en bro’s van Foul Play dat het een lieve lust is, komt Kaal Kabaal in reprise na hun openingsact van vorig jaar en sluiten Los Bastardos ft. The Billy’s het festival met een feestje af.
Eastwoodstock wordt door BOCK georganiseerd als cadeautje aan de stad. Daarom heft men geen toegang, ontvangt men vooralsnog geen subsidie en zijn de consumptieprijzen klein. Wees daarom uitgenodigd op Paterserf 10, 29 september.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.