Wederom een alcoholmobilist ….

Bewoner (53) uit Waspik rijdt onder invloed door Oosterhout en veroorzaakt aanrijding….rijbewijs kwijt!

In de nacht van zondag 18 augustus op maandag 19 augustus werd een 53 jarige man uit Waspik betrapt op het rijden onder invloed. De man had in Oosterhout op de Past. Bressersstraat een aanrijding veroorzaakt. Een oplettende getuige belde toen de politie. De man werd door agenten achter het stuur aangetroffen en kon mee naar het bureau. Hij blies 905 ug/l, ruim 4 x de maximale hoeveelheid! Het rijbewijs werd ingevorderd. De man zal gedagvaard worden en mag zich bij de politierechter gaan verantwoorden.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.