Aanpak foutparkeren op het trottoir aan de Prins Frederikstraat

Vooraankondiging plaatsing verkeerspalen en fietsrekken Prins Frederikstraat 

De gemeente Oosterhout heeft het plan om aan het einde van dit jaar bomen te planten in het trottoir, ter hoogte van de huisnummers 4 t/m 10A. Dit wordt gedaan om foutparkeren op het trottoir te voorkomen. Ook wordt hiermee het straatbeeld groener. 

Tijdelijke oplossing

Om het foutparkeren op korte termijn aan te pakken, worden er in de komende weken vijf verkeerspalen en vier fietsenrekken geplaatst. 

Aan het einde van het jaar worden alle verkeerspalen verwijderd en worden op deze plekken bomen geplaatst. De fietsenrekken zullen mogelijk nog over enkele meters verplaatst worden, met als doel plaats te maken voor de nieuwe bomen. Zodra dit traject start, worden de omwonende hierover geïnformeerd.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.