Jan Kastelijns van ‘t Zonneke overleden

Gistermiddag is Jan Kastelijns in bijzijn van zijn dierbaren overleden. Jan was al enige tijd ernstig ziek. Hij is 76 jaar geworden. Zijn overlijden is bekend gemaakt op de Facebookpagina van hotel café ‘t Zonneke. Bijzonderheden over de uitvaart volgen nog.

Jubileum
Eerder dit jaar werd nog uitgebreid stilgestaan bij het 40-jarig bestaan van zijn horecazaak. Aan Jan en zijn vrouw Annie werd toen tijdens het jubileumfeest de gouden gemeentespeld uitgereikt door burgemeester Buijs.

Verenigingenman
Veel verenigingen zijn thuis in het gezellige café zoals zes biljart- en drie fietsclubs. Ook met Carnaval is de zaak het middelpunt van het Oosterhoutse feestgedruis. Veel verenigingen mogen jaarlijks rekenen op een sponsorbijdrage. Jan was ook eerste voorzitter van de fusieclub VV Oosterhout ontstaan uit BVC’54 en WVO.

De ORTS zond jarenlang op de zondagmiddag het sportprogramma uit vanuit het bekende café.

Wij wensen Annie, kinderen, kleinkinderen en familieleden veel sterkte toe de komende tijd!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.