Oosteinds Spektakel naar nieuwe locatie met nieuwe tent

In het weekend van 6, 7 en 8 september is Oosteind weer even helemaal het middelpunt van het feestgedruis. Op een nieuwe locatie vindt een nieuwe editie van het Oosteinds Spektakel plaats. Met een line-up die er opnieuw niet om liegt.

Afgelopen jaren heeft het Oosteinds Spektakel plaatsgevonden op een weiland achter de huizen in de wijk van het dorp. Het groeien van het evenement is één van de redenen om uit de wijk, maar uiteraard wel naar een locatie binnen Oosteind te verhuizen. ‘Zo zijn we dit jaar te vinden op het weiland op de kruising van de Berkenstraat en Griendsteeg’, zegt mede-organisatie Nick Bastiaansen.

‘We hebben een grotere tent om samen met nog meer mensen te feesten’.

En dat het een feest wordt is zeker. Met een vol programma wordt iedere minuut van de avond benut. Een avond die bovendien, dankzij een besluit van de gemeente net voor het reces, een uur langer duurt.

Vrijdag komen DJ Coenio, Henk Dissel, PartyfrieX, Dansado en de Feestneger, Lange Frans en John West, met als afsluiter DJ Paul Elstak. En of dat niet genoeg is wordt op de zaterdag wellicht nog zo hard gefeest met DJ Coenio, Wolter Kroes, Wesley Klein, Buren van de Brandweer, Cooldown Cafe en Ransom.

Voor wie geen genoeg kan krijgen van het Spektakel, gezellig een drankje wil komen doen, of samen met de kinderen even van huis wil, organiseren we op zondag nog een afterparty met KidzSpektakel. Tijdens het KidzSpektakel zijn o.a. oud Hollandse spellen, springkussens en een ballonartiest aanwezig.

Wie het spektakel van september niet wil missen kan alle informatie vinden op de website; www.oosteindsspektakel.nl. Hierop is ook de online kaartverkoop voor de feestavonden. Losse tickets voor vrijdag kosten € 18,50 en voor zaterdag € 17,00. Wil je echt niets missen ben er dan snel bij voor een combiticket voor €27,50. Zondag is het evenement gratis te bezoeken. Volg ons op Facebook om ervoor te zorgen dat je niets mist. Kijk voor meer informatie op www.oosteindsspektakel.nl.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.