Black Friday in café Oud Brabant

Op zaterdag 31 augustus staat de blues/rock coverband Black Friday op het podium van Café Oud Brabant, Leijsenhoek 13 in Oosterhout. Aanvang ca. 21.00 uur, toegang gratis

Black Friday is de volgende stap vooruit van de vroegere band Rootless. Na het vertrek van hun leadzanger (Jasper Beerens) is de band versterkt met zangeres Janneke van Oort. Mede daardoor heeft de band een koersaanpassing gemaakt waarbij “female rock songs” (Anouk, Beth Hart, Heart, Skunk Anansie) een stevige plek hebben gekregen naast het “male rocksongs”-repertoire: Guns n’ Roses, Aerosmith, Ozzy Osbourne, Pink Floyd, Police, Joe Bonamassa, Whitesnake e.a.). Daarnaast werd de naam “Rootless” vervangen door “Black Friday”.

Uit de eerdere optredens weten we dat de optredens van de band gepaard gaan met overgave en veel drang.  Het klinkt een beetje tegenstrijdig, maar het belooft een mooi weerzien te worden met een nieuwe band:
Sjoerd Hagen Drums
Robert Weterings Zang, Keyboard, Elektrische Piano
Michiel Bouwman Gitaar
Bas van Seters Basgitaar
en
Janneke van Oort (zang)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.