Festival Logistiek op Markt

Veel Oosterhouters zijn werkzaam in transport en logistiek. Maar deze levendige branche kan nog veel meer mensen gebruiken. Daarom houden de Oosterhoutse ondernemers uit deze sector op zondagmiddag 29 september een Festival Logistiek op de Markt. Stap in een simulator! Beleef de logistiek door een VR-bril! Bekijk de vacatures!

Op het festival willen de ondernemers laten zien dat logistiek en transport een veelzijdige wereld is. Het draait in die wereld niet alleen om heftrucks en vrachtwagens. Die zijn er natuurlijk ook, maar het gaat om veel meer: van inkoop tot productie en van transport tot verkoop. Ook op het gebied van ICT, HRM en engineering zijn er nog volop mogelijkheden.

De ondernemers uit Oosterhout laten zien wat logistiek allemaal te bieden heeft en welke opleidings- en carrièrekansen er zijn. Voor personen die creatief zijn, slim kunnen organiseren, communiceren en samenwerken biedt het logistieke bedrijfsleven enorme kansen. In deze inspirerende branche kun je veel leren door te doen.

De bedrijven willen vooral laten zien dat logistiek leuk is. Mensen die werken in de logistiek vormen de schakels in de lange weg van grondstof tot eindbestemming. Logistieke processen staan midden in de samenleving.

Het Logistiek Festival op de Markt start om 13.00 uur met een welkomstwoord van wethouder Robin van der Helm (Economie en Onderwijs). Het zal op het festival niet ontbreken aan het nodige transportmaterieel, maar er zijn ook simulators, inspiratiemomenten en muziek.

De organisatie is in handen van het Logistiek Platform Amerstreek, het Sectorinstituut Transport en Logistiek en de gemeente Oosterhout. Deelnemers zijn onder andere: De Graaf Logistics, Martens Transport Oosterhout BV, Gefco, Verkeersschool Willem Verboon BV, Van Leeuwen container Services, Rietveld Logistics Group en het ROC West Brabant- Logistiek Vooruit.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.