GroenLinks wil antwoorden college

Afgelopen woensdag 28 augustus werd de gemeenteraad ambtelijk geïnformeerd over alle voorgenomen ontwikkelingsinitiatieven in De Heilige Driehoek.

Raadslid Jan Boers van GroenLinks was dan ook hogelijk verbaasd toen hij op een bekende huizensite zag dat een pand en perceel aan de Leijsendwarsstraat te koop werd aangeboden. “Dit betreffende perceel is niet ter sprake gekomen tijdens de informatieavond”, aldus het verbouwereerde raadslid.

Waar hij helemaal over viel was een deel van de tekst op de website. Daar valt te lezen dat de gemeente ambtelijk positief is ten aanzien van de ontwikkelingsplannen van het perceel aan de karakteristieke straat in De Heilige Driehoek. De onderstaande brief is namens GroenLinks naar het College van B&W gestuurd.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.