Kinderen Perk mogen meedenken

Buitenspelen is gezond en leuk! Daarom willen ze graag in Oosterhout leuke en uitdagende speelplekken inrichten. De speelplek in de buurt bij Het Perk is versleten. De gemeente gaat deze opruimen en er nieuwe speeltoestellen neerzetten. Ze zouden het heel leuk vinden als alle kinderen uit de buurt willen meedenken. Vertel de gemeente wat je graag zou willen doen en welke speeltoestellen daarbij passen.

Je bent op vrijdag 6 september  tussen 16:00 en 17:00 uur van harte welkom op de speelplaats. Er zijn dan medewerkers van de gemeente aanwezig om uitleg te geven en jullie wensen en ideeën op te schrijven. Een mooie tekening met daarop speeltoestellen die je graag zou willen hebben op de speelplek kun je ook komen brengen. Je moet wel tussen de 0 en 12 jaar oud zijn. Je ouders of opa en oma worden ook van harte uitgenodigd om te komen.

De oude speeltoestellen worden opgeruimd en er worden dan nieuwe speeltoestellen geplaatst. We gaan bekijken of de speelplek iets groter kan worden gemaakt.

Nadat de gemeente jullie wensen heeft opgeschreven, maken zij een plan voor de nieuwe speelplaats. Als het plan voor de nieuwe speeltuin klaar is, krijgen jullie opnieuw een brief waarin de gemeente zal vertellen welke speeltoestellen zijn uitgekozen. Hierna worden de nieuwe speeltoestellen besteld. De gemeente hoopt dat de speelplaats voor het eind van dit jaar helemaal klaar is, maar dat is wel afhankelijk van de levertijd van de speeltoestellen.

Als ze weten wanneer de speeltoestellen geplaatst worden zal dat weer via een brief en/of andere media aan jullie verteld worden.

Vragen?

Heb je nog vragen over dit bericht? Neem dan gerust contact op met mevrouw N. Verhoeks-Vaessen, via telefoonnummer 14 0162 of via e-mailadres n.verhoeks-vaessen@oosterhout.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.