Afsluiting Bredaseweg i.v.m asfaltreparaties

Op maandag 16 september wordt er gestart met het opnieuw asfalteren van de Bredaseweg tussen de Ridderstraat en kruispunt Trommelen. Deze werkzaamheden zijn noodzakelijk vanwege beschadigingen aan het asfalt en het verbeteren van de verkeerssituatie.

Behalve een nieuwe asfaltlaag op de rijbaan inclusief de fietsstroken wordt ook de middengeleider ter hoogte van de  Nieuwe Bouwlingstraat doorgetrokken. Het doortrekken van de middengeleider komt de doorstroming en de verkeersveiligheid ten goede.

Naar verwachting is de weg vrijdag 20 september weer open voor het verkeer. Tijdens de werkzaamheden wordt zowel het gemotoriseerd verkeer als de fietser omgeleid door middel van bebording.

Bewoners van de Bredaseweg, met parkeren op eigen terrein, die geen bewonersvergunning hebben, kunnen contact opnemen met de heer M. Paulissen over het maken van afspraken over het parkeren tijdens de werkzaamheden.

Hebt u nog vragen? Neem dan contact op met de heer M. Paulissen, projectleider/ verkeerskundige bij de gemeente oosterhout, bereikbaar op maandagochtend, dinsdag, woensdag en donderdag via telefoonnummer 14 0162

of e-mailadres m.paulissen@oosterhout.nl.

Voor vragen over de uitvoering kunt u terecht bij de heer W. Christ, opzichter, bereikbaar op maandag t/m donderdag en vrijdagochtend via telefoonnummer 14 0162.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.