Reünie Drumband Excelsior

Een aantal oud-leden van de Oosterhoutse drumband heeft het initiatief genomen tot een reünie. Daarom hebben Ad Huijgens en Bart Willart onder andere de ORTS benaderd met de vraag te helpen zoveel mogelijk oud- leden te bereiken.

Zo schrijven ze in hun bericht: “Langs deze weg doen wij een oproep om te kijken of er animo is om een reünie te organiseren voor alle oud leden vanaf het oprichten tot het einde van deze band. Dus ieder oud lid is welkom”. Ze vragen ook iedereen deze oproep zoveel mogelijk te delen op Social Media. Ook vragen de initiatiefnemers deze oproep te delen met oud-leden waarvan je weet dat ze geen gebruik maken van internet of Facebook. “Ken je ze persoonlijk, kun je ze vragen of ze ook willen komen”.

De organisatie over het aanmelden: “Aanmelden kan op het volgende e-mailadres: drumbandexcelsior@ziggo.nl. Geef naam en adres op, ook van oud leden die geen internet of Facebook hebben. Meld ze eventueel via jouw e-mailadres aan, ook graag met naam en adres, zodat ieder oud lid, van jong tot oud die interesse heeft, mee kan doen aan deze reünie”.

5 Comments

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.