Wethouder Witte neemt ontslag

Met een brief aan de gemeenteraad van Oosterhout heeft Marian Witte haar ontslag als wethouder ingediend. Witte wordt per 4 oktober van dit jaar benoemd tot burgemeester van buurgemeente Geertruidenberg.

Met dit ontslag sluit ze, zo schrijft Witte in haar brief, “een lange en mooie periode in haar leven af van negen jaar wethouderschap”. De negen daarvoor was Marian Witte raadslid voor Gemeentebelangen.

“De samenwerking binnen en met uw raad heb ik altijd als zeer constructief ervaren. Samen hebben we het belang van onze inwoners en ondernemers gediend en onze gemeente samen met hen steeds weer een stap verder gebracht. Ik heb daaraan graag mijn bijdrage geleverd”, aldus Marian Witte.

“Oosterhout loslaten na zo’n lange periode van verbondenheid is even wennen”, laat Witte weten. Tegelijkertijd zegt ze uit te kijken naar de nieuwe uitdaging  die de rol van burgemeester haar biedt en het leven dat Witte samen met haar gezin zal gaan opbouwen in Geertruidenberg. Marian Witte neemt afscheid als wethouder van gemeente Oosterhout op woensdag 11 september aanstaande. Voor wie persoonlijk afscheid wil nemen van Marian Witte als wethouder is uitgenodigd om op die dag naar de afscheidsreceptie te komen. Deze vindt plaats in de publiekshal van het Stadhuis en begint om 20:30 uur.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.