Afscheidsinterview Wethouder Witte bij #OVOZ

Zaterdag 7 september zendt de ORTS vanf 15:00 uur weer haar live radiomagazine OosterhoutVandaag op Zaterdag uit.
Vanuit het Stamgastencafé van Bibliotheek Theek 5 brengt het programma Oosterhoutse nieuwtjes en wetenswaardigheden.

In het eerste uur ontvangt presentator Johan Westra Peter Suurland van Open Atelier Oosterhout en Miranda van Bragt die komen vertellen over de de Open Atelier Route en Open Monumentendag.

Ook ontvangt Johan Cock Gorisse van Stichting De Heilige Driehoek. Een gesprek over mogelijke ontwikkelplannen in dat unieke gebied.

Laatste gast in het eerste uur is Sterre Jongedijk. Deze jongedame besloot gewoon een boek te schrijven en uit te geven. Samen met haar vader Vincent schuift ze aan. En met een beetje geluk leest Sterre nog een stukje voor uit haar boek ‘Dierenbende’.

Het tweede uur staat helemaal in het teken van het vertrek van wethouder Marian Witte. Zoals bekent wordt Marian op 4 oktober benoemd tot burgemeester bij de noorderburen, Geertruidenberg. Samen met Johan gaat ze terug kijken op 18 jaar publiek bestuur. Eerst als raadslid en daarna negen jaar als wethouder. Een gesprek over het verleden, toekomst en ambities.

Vanzelfsprekend ben je van harte welkom het programma live bij te wonen. We beginnen om 15:00 uur en stoppen de uitzending om 17:00 uur.
Thuis luisteren kan natuurlijk ook via de bekende ORTS kanalen (orts.nl)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.