Start nieuw seizoen De Schelleboom

Een muzikale parel opent het nieuwe theaterseizoen:
Dieter van der Westen Band (mmv Aron Raams)

Zondag 15 september start het nieuwe theaterseizoen van De Schelleboom met een heerlijk theaterconcert van de Dieter van der Westen Band. Een optreden vol fijne nummers met een huppelende banjo, galopperende gitaren, strakke shuffleritmes en soms een melancholische viool.

Kent u de Dieter van der Westen Band nog niet? Dan is dit uw kans. 
Dieter werkte in het verleden o.a. samen met Blof, The Lau, Frank Boeijen, Gerard van Maasakkers en het Metropool orkest. Hij is al jaren bandlid van Kasba en ook de producer van deze groep! En nu, sinds anderhalf jaar, bestaat de Dieter van der Westen band. Alle ervaring, inspiratie en kennis die Dieter heeft opgedaan in al die jaren, komen naar buiten in deze band.

Oosterhouts tintje.
Dieter heeft topmuzikanten om zich heen verzameld, waaronder de Oosterhoutsegitarist en componist Aron Raams. Aron speelde met Candy en Hans Dulfer, Guus Meeuwis, Trijntje Oosterhuis, Berget Lewis, Acda & De Munnik, BellePerez, RowenHeze, Ellen ten Damme, Kaz Lux, Jan de Bruijn, en vele anderen…
Ook is Aron bandlid en muzikaal leider in Gare du Nord waarmee hij landelijk vele zalen uitverkoopt! 

Zondag 15 september – aanvang 14:00u. Entree €17,50,- Inclusief koffie/thee vooraf en een drankje in de pauze of na de voorstelling. Bestellen kan natuurlijk via www.deschelleboom.nl of telefonisch op 0162-437165

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.