Reünie medewerkers St. Josephziekenhuis Oosterhout

Veel inwoners van Oosterhout en omliggende plaatsen hebben in het toenmalige St. Josephziekenhuis gewerkt dat  later werd omgedoopt tot het huidige Pasteurziekenhuis. Twee van hen, Yvonne Theeuwes en Jan Goossens, hebben het plan opgevat voor een reünie van medewerkers die vóór 1 oktober 1991 werkzaam waren in het Oosterhoutse ziekenhuis.

De reünie wordt op zondag 3 november van 15.30 tot 19.30 uur gehouden in Hotel ’t Zonneke aan de Zandheuvel 11 in Oosterhout. Inschrijven kan tot 15 oktober. Om de bijeenkomst nog boeiender te maken verzoeken de organisatoren om bij aanmelden zoveel mogelijk foto’s ‘van toen’ mee te sturen.

Theeuwes en Goossens zijn enthousiast over de reacties tot nu toe. “We hebben veel positieve reacties gekregen en al 170 aanmeldingen kunnen noteren.”

Aanmelden

Aanmelden kan via het mailadres: stjosephreunie@gmail.com

Kosten: 15 euro p.p.; NL 94 ABNA 0844 80 42 66 t.n.v. M.A.P.A Theeuwes.

1 Comment

  1. Beste mensen
    Dit bericht op facebook bracht tranen in mijn ogen …. mijn zus Mieke de Kort was tientallen jaren werkzaam als verpleegkundige in het St.Joseph en later Pasteurziekenhuis.
    Helaas kan zij niet aanwezig zijn bij de reunie…zij lijdt n.l. aan Alzheimer en verblijft tijdelijk in St.Lucia/Thebe in Breda…
    Mieke was een goede bekende in het ziekenhuis en werkte met overgave,liefde en grote inzet op de afdeling IC
    Ik uit hier de wens dat Mieke genoemd wordt zodat zij op die wijze in herinnering van anderen komt,zodat zij er toch een beetje “bij is “….

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.