Op zoek naar werk? Kom dan naar de banenbeurs XL in Geertruidenberg

Maak de match op 19 september!

Welke match je ook speelt of maakt, je wint ’m niet in je eentje. Daarom doen we het samen. Maak jij de match?

Tijdens de Match van West-Brabant op donderdag 19 september, bundelen de vier regio’s van het WerkgeversServicepunt West-Brabant hun krachten. Waarom? Om nog meer werkgevers te helpen bij het vinden van de juiste mensen om het werk gedaan te krijgen. De werkgeversadviseurs van WSP subregio MidZuid, die werken voor de werkgevers uit de gemeenten Altena, Drimmelen, Geertruidenberg en Oosterhout, organiseren een Banenbeurs om deze match te maken. 

Wat is het?

Op de banenbeurs staan werkgevers die in hun bedrijf kansen willen bieden aan werkzoekenden die het lastig vinden zelf de weg naar werk te vinden. Tijdensdeze beurs ontmoeten werkzoekenden in korte tijd verschillende werkgevers. Ze krijgen een goede eerste indruk in de fijne omgeving van Fort St. Gertrudis. Na de beurs nemen werkgevers contact op met de kandidaat/kandidaten die passen bij de vacature/vacatures voor een tweede gesprek. 

Waar is het? 

De Banenbeurs XL vindt plaats in Geertruidenberg. 

Waar: Fort St. Gertrudis (let op: sommige navigatiesystemen bieden ook de optie Raamsdonksveer aan)
Wanneer: donderdag 19 september 2019
Beurs:14:30 – 17:00 uur 

Voor deelname aan de beurs moet je jezelf als werkzoekende vooraf aanmelden via onderstaande link. Print de bevestiging hiervan uit en neem deze mee naar de beurs. Dit voorkomt wachttijden bij de ingang. Aanmelden klik op: https://www.databadge.net/wspx2019/reg/

Als je als werkgever deel wilt nemen aan deze Banenbeurs kan je jezelf aanmelden via deze link: http://bit.ly/Banenbeurs.  

Succes!

“Het hele jaar koppelen werkgeversadviseurs werkzoekenden aan vacatures. Het lukt hen om ongeveer 1700 duurzame plaatsingen te realiseren. Het evenement De Match van West-Brabant levert ongeveer 100 startende plaatsingen op. Door deze dag te organiseren, weten steeds meer sociaal ondernemende werkgevers ons te vinden en dat levert meer plaatsingen op.”, aldus Egbert Lichtenberg, Algemeen Directeur MidZuid.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.