TSC bekert door na 8-0winst

Zaterdag was Geinoord de klos aan de Warandelaan.

Onder haast tropische temperaturen werd zaterdag de laatste wedstrijd gespeeld in de poule van 4 waarin TSC dus een keer won en een keer verloor.  De eerste wedstrijd werd gewonnen met 7-0 van Sleewijk en de 2e werd dik verdiend verloren op eigen veld met 3-7 van Sliedrecht.  TSC kon zich vandaag plaatsen voor de volgende ronde als het zou winnen.  Trainer Ton Cornelissen  had zich goed voor bereid en wist zijn manschappen op de juiste wijze te instrueren. Van meet af aan werden de mannen uit Nieuwe Gein onder de voet gelopen. Die enkele keer dat ze er uit kwamen was het TSC doelman Jimmy Baarh die telkens op de juiste plaats stond.  In eerste instantie was ook de Geinoordse doelman niet helemaal zeker achterin maar gaande weg werd hij nog de uitblinker aan die kant. Door het hoge aantal inzetten van TSC kant groeide hij uit tot man off the match bij Geinoord. Intussen was het aanvoerder bij TSC  Jeroen van Leijsen van TSC die hem 2 keer liet vissen 0-2. Aankomend talent bij TSC  het 17 jarig talent Axel Theuns scoorde de 3-0 en topscoorder Serginio de 4-0 en 5-0 . Opnieuw nog voor rust Axel  6-0 en de 7-0 weet ik niet omdat ook ik even wat te drinken ging halen.. Na de Thee nam TSC wat gas terug , werd er gewisseld  en werd het allemaal wat onsamenhangend.  Ryan Snoeren kwam van Calvin Clemens, Tyrone Zschusschen voor Serginio en Joey Huisveld voor Jari van Helvoort.  TSC dicteerde het spel en Geinoord kwam niet eenmaal nog voor de goal van Jimmy Baarh.  Met 18 doelpunten voor en slechts 3 tegen eindigt TSC keurig op de 2e plaats en bekert het simpel verder. De scout van JEKA,  de eerst volgende tegenstander van TSC in de competitie , had zijn handen vol. Hij schreef 3 kantjes vol  hoe TSC komende week aangepakt moet worden. Dat het genoeg zal zijn weten we komende week om 16.30  uur als TSC  het veld gaat verlaten in Breda. Een ding is wel zeker, dit zeer talentvolle team van TSC heeft ook uw steun nodig. Kom kijken reis af naar Breda  en ga genieten, want dat dit team het ver gaat schoppen , daar ben ik inmiddels wel helemaal van overtuigd. Opstelling TSC, Jimmy Baarh, Jari van Helvoort, Loick Smakman, Cordillio Clemens, Calvin Clemens, Raymon Raams, Tim Rubenkamp, Marnix van der Velden, Axel Theuns,  Jeroen van Leijsen,  Serginio .                                                                                         HJ.                 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.