VV Irene’58 verder in bekercompetitie


Met een 1-2 overwinning op TSVV Merlijn 1 gaat het 1e van Irene met drie overwinningen door in de bekercompetitie. De wedstrijd werd afgelopen zaterdagmiddag gespeeld en de broers Merijn en Remco Martens namen de doelpunten voor hun rekening.

Reactie Paul van Dijk:
“In de eerste helft deden we het aan de bal heel aardig en maakten we een goede goal. Echter hadden we in de eerste helft nog een aantal 100% kansen. De tweede helft was slordiger aan de bal, waardoor we het onszelf met fases nog lastig maakte. Al met al een zeer terechte overwinning, waardoor we een ronde verder zijn in de beker.

Dinsdagavond speelt Irene nog vriendschappelijk uit tegen vv Zwaluwe en dan gaat a.s. zondag de competitie van start, thuis tegen UVV.”

Competitiewedstrijd tegen UVV:
22-9 14:00 uur
Irene’58 1 – UVV 1

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.