Motorrijder zwaargewond na botsing

Zondagmiddag is een motorrijder zwaargewond geraakt bij een botsing met een personenauto. Het ongeluk gebeurde op de kruising Hoofseweg en Patrijslaan in Oosterhout.

Meerdere ambulances en een traumahelikopter werden ter plaatse gestuurd. De zwaargewonde bestuurder van de motorfiets is met een ambulance naar het ziekenhuis afgevoerd.

traumahelikopter

De politie van het team Dongemond liet zondagavond via een bericht op Facebook haar onvrede blijken over het gedrag van sommige omstanders: ” Helaas was ook vandaag weer te zien dat sommige omstanders een filmpje of een foto belangrijker vonden dan het respect voor de betrokken gewonden. Ook het afzetlint met een duidelijke tekst NIET BETREDEN POLITIE was kennelijk niet duidelijk genoeg en sommige omstanders vonden hun nieuwsgierigheid belangrijker dan de hulp die aan de gewonden verleend moest worden. Een man met een scootmobiel spande de kroon door onder het afzetlint door te rijden. Gelukkig kon hij net gestopt worden voordat hij dwars over de ‘plaats delict’ reed“.

Al geruime tijd klagen omwonenden van de Hoofseweg over de snelheid waarmee door sommige bestuurders over deze weg gereden wordt. Exacte oorzaak van de botsing is nog onderwerp onderzoek.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.