Eerste wijngaardwandeling Sint Catharinadal

𝑬𝒆𝒓𝒔𝒕𝒆 𝒘𝒊𝒋𝒏𝒈𝒂𝒂𝒓𝒅𝒘𝒂𝒏𝒅𝒆𝒍𝒊𝒏𝒈 𝒐𝒑 zondag 6 𝒐𝒌𝒕𝒐𝒃𝒆𝒓

Dit jaar start de druivenoogst op wijngoed Sint Catharinadal op maandag 7 oktober, naar het zich laat aanzien. Op de dag ervoor, op zondag 6 oktober dus, is er voor het eerst een wijngaardwandeling. Het is een unieke kans om tussen de wijnstokken te lopen en te genieten van een rijke aanblik. De druiven groeien er ‘zomaar’ tot volle trossen. Het roept een gevoel van dankbaarheid op.

Al wandelend, voor een groot gedeelte in stilte, begeven we ons op delen van het terrein die anders niet voor publiek toegankelijk zijn. Op een aantal plekken houden we halt voor een korte overpeinzing, een vraag of een lied.

De wandeling duurt ongeveer een uur en sluit af met koffie (voor eigen rekening) in het Wijnhuis.

Datum: zondag 6 oktober 2019
Tijd: 10.30u – 11.30u

Plaats: Sint Catharinadal, Kloosterdreef 3, Oosterhout (verzamelen bij de poort)
Kosten: vrije bijdrage na afloop

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.