Arnoud Kastelijns nieuwe kandidaat wethouder voor Gemeentebelangen

Woensdagmiddag in het radioprogramma Oosterhout Vandaag maakte Arnoud Kastelijns fractievoorzitter van Gemeentebelangen bekent dat hij de nieuwe wethouders kandidaat is voor Gemeentebelangen. Gemeentebelangen moest op zoek naar een andere kandidaat omdat het hart van Walter Hoosemans toch meer bij de samenleving van Dorst ligt waar hij tal van vrijwilligers taken verricht. Wie de taak van fractievoorzitter van Arnoud Kastelijns gaat overnemen is nog niet bekent. Arnoud gaat zijn zakelijke belangen binnen Oosterhout overdragen aan zijn zoon en dochter. 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.