Muziek van Kees en Piet in de Vlaamse Schuur

Het wordt inmiddels een leuke traditie. Voor de derde maal komen de muzikanten Kees van Oosterhout en Piet van den Bosch in de Vlaamse schuur. Allebei gitarist en zanger en al bevriend vanaf hun scoutingtijd.

Afgelopen jaar hebben de heren het redelijk druk gehad . Zo speelden ze als de” Sunshine Boys “op het pleinfeest in Zuiderhout, in de Floraliatuin, bij parkgein in het Slotpark west, op het K.I.P. ( kunst in het park ) en niet te vergeten bij het Woodstockfestival in Oud Brabant.

Op zaterdag 21 en zondag 22 september om 14:30u kunt u terecht in de Leijsenstraat 31 te Oosterhout. De entree is gratis. De Vlaamse Schuur hoopt dat u komt genieten van deze jaren zestig/zeventig muziek en van de prachtige kunstwerken van het Open Atelier 2019.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.