Pannehoef pakt uit met HET Gebouw

Een bijzondere culturele culinaire manifestatie die je niet mag missen, aldus de Pannehoef.

De Pannehoef presenteert op zaterdag 21 september HET Gebouw. 

HET Gebouw is een feestelijke combinatie van eten, drinken en podiumkunsten. De muzikanten, zangers, toneelspelers en dansers die wekelijks met hun kunsten bezig zijn, doen dat deze avond. Voor U, voor JOU! Het concept is eigenlijk simpel: Je wordt getrakteerd op een origineel en levendig programma en een heerlijk driegangenmenu, natuurlijk van Oosterhoutse bodem.

Pannehoef heeft binnen en buiten een ware metamorfose ondergaan. Als je er een poosje niet meer bent geweest sla je waarschijnlijk stijl achterover. Direct al als je binnenkomt merk je geen verstofte duffigheid meer, maar een kleurrijk en fris portaal met rechts daarvan de nieuwe foyer. Het eerste deel van de zaal is omgetoverd tot een klein theater dat ook als dans- en loungeruimte wordt gebruikt. De grote zaal is weer een stijlvolle theaterzaal met prachtige kleuren, warme gordijnen tot op de mooie houten vloer. Het toneel is weer een echt podium. Ze stellen graag HET Gebouw opnieuw aan u voor!

In dit vernieuwde onderkomen van Oosterhoutse podiumkunsten wordt op 21 september gezongen en gedanst, gegeten en gedronken, geluisterd, gelachen en gekletst. Wie en wat je precies te zien en te horen krijgt in HET Gebouw houden ze nog even voor zich tot op de avond zelf. Je kunt in ieder geval rekenen op een pakkend programma, lekker eten en een boeiend gezelschap.

Om 18.30 uur staat een welkomstdrankje voor je klaar. De entreeprijs bedraagt € 25,00 per persoon, waarbij je je drankjes zelf betaalt. Je kunt kaartjes bestellen via de website: www.pannehoef.com/het-gebouw

Proef Pannehoef!

Pannehoef biedt onder andere een onderkomen aan de Oosterhoutse Nachtegalen, Zoldertejater, Rockband Prime, The Heath, koor De Oldstars, Sparkling People, de Pierewaaiers, Ingrid’s Only, zangdocent Hanke de Hoogh en Music’scool. Ook verwelkomt Pannehoef bijvoorbeeld in de zomervakantie tientallen kinderen om kennis te laten maken met de podiumkunsten in de breedst zin van het woord. 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.