Con Brio speelt “De 3 Musketiers”

Bent u er dit jaar ook weer bij? Van 11 tot en met 13 oktober a.s. staat musicalvereniging Con Brio met de voorstelling “De 3 musketiers” op de planken van theater de Bussel in Oosterhout.

Na onder andere ‘Shrek’ en ‘The Wiz’ kruisen we dit jaar echte degens in ‘De 3 Musketiers’. Sfeer, spanning en romantiek wisselen elkaar af onder begeleiding van een live orkest. Je waant je in het zeventiende eeuwse Parijs dankzij vernuftige decors, prachtige kostuums en creatieve kap en grime. 

Komt u ook op 11, 12 of 13 oktober naar de voorstelling?


In musicalvereniging Con Brio komen jong en oud samen. Con Brio is al meer dan 10 jaar een begrip in Oosterhout en omstreken. Alle mensen die samenwerken om de productie tot het hoogst mogelijke niveau te tillen, komen stuk voor stuk uit Oosterhout of omstreken.

In ‘De 3 Musketiers’ verlaat de jonge d’Artagnan zijn dorp en vertrekt naar Parijs. Daar wil hij in het voetspoor van zijn vader treden en musketier van de koning worden! Maar vooral ook avonturen beleven, de liefde kennen en ware vriendschap ontdekken. Lukt dit hem? Maak het mee tijdens ‘De 3 Musketiers’!

Kaarten voor deze spectaculaire voorstelling zijn te koop aan de balie bij theater de Bussel of via de website www.musical-conbrio.nl en kosten 18 euro.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.