De gevaren van Ayahuasca in Programma Jes!

De hallucinogene plantenthee genaamd ayahuasca wordt steeds populairder. Het middel dat van origine wordt gebruikt door Amazonesjamanen, wordt wettelijk gezien als harddrugs en is daarmee illegaal. Maar toch wordt er in Nederland nauwelijks tegen opgetreden, zodat ayahuasca-organisaties zichzelf zelfs inschrijven bij de Kamer van Koophandel. De lofzang over ayahuasca –waarbij de spirituele werking en (trauma)heling wordt geprezen- is overal te vinden. Maar, het gaat ook regelmatig mis. En die verhalen hoor je nauwelijks.

In het ORTS radioprogramma Jes! Spreekt Jessica Voets met Lichaamsgericht traumatherapeut Monique de Boer en ayahuasca-ervaringsdeskundige Linda* (fictieve naam) over de negatieve kanten van deze drug. Het programma is vrijdagavond te beluisteren op ORTS Radio om 19:00u.
Kun je zolang niet wachten dan kun je hieronder alvast naar het interview.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.