Wereldkinderdag gaat naar binnen.

Het Wereldkinderdag evenement wat zondag 29 september gehouden gaat worden op de Heuvel en in het Stadpark wordt naar binnen verplaatst. Het overdekte Winkelcentrum Arendshof heeft haar deuren geopend voor de organisatie, zo is op vrijdagmiddag besloten en bekend gemaakt. De weersverwachtingen zijn dermate slecht dat men hier toe is overgegaan. En dat mag de pret zeker niet drukken! Kom dus lekker binnen kijken naar de Wereldkinderdag en naar alles wat er geboden wordt. kijk ook eens op https://www.wereldkinderdagoosterhout.nl

1 Comment

  1. Dat i s goed geregeld,complimenten. Al die kinderen en vrijwilligers in de regen verdienen dat weer niet.
    Hopelijk kunnen mensen wel dat slechte weet trotseren

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.