Ne Mooie Lach Doet Glimme

Nog maar een goeie maand te gaan en dan zijn Zijne Ontzettendhoogheid Prins Mienus XIV op 9 11 met een groot feest het carnavalsjaar 2020 openen. Ne mooie lach doet glimme. En Glimme doen we. Het Kaaiendonkse Carnavals seizoen gaat weer van start. De eerste aanvangsvergaderingen zijn alweer achter de rug en de commissies zijn weer gevormd.

Er zijn volop nieuwe ideeën en er wordt volop nagedacht over hoe die in de praktijk te brengen. Ook komt de Commissaris van de Koning een dag lang carnaval vieren in Kaaiendonk. Nadat we hem vorig jaar een immense kaai hadden geschonken als geheugensteuntje om hiervoor een verzoek in te dienen. We zullen hem tonen hoe Kaaiendonk glimt door onze mooie lach op ieders gezicht.

Niet te vergeten: de nieuwe Heer Adjudant. Wie wordt het en gaat ie het net zo goed doen als de vorige?

Maar wat mogen we toch van geluk spreken dat we Kaaiendonkers zijn. Wat kunnen we er met elkaar en voor elkaar toch elk jaar weer een mooi feest van maken en wat hebben we het afgelopen seizoen weer mogen genieten van alle leut, lol en alle prachtige creaties tijdens de optochten. Dat belooft weer wat voor dit jaar. Wij zijn zeer gelukkig gestemd over de positiviteit en de samenwerking binnen onze eigen club en alle verenigingen daarbuiten. Wij wensen iedereen heel veel succes en inspiratie toe. 

En denk aan ons motto “Ne mooie lach doet glimme!”, wat eigenlijk zoveel betekent als “ geniet en laat iedereen meegenieten.  Doe ‘t samen”.

Heel veel lol, leut en plezier in de aanloop naar carnaval 2020. 

“Ne mooie lach doet glimme! ”

Wij hopen iedereen met de Elluf Elluf Viering op zaterdag 9 november en tijdens onze rijtoer op 11-11, of natuurlijk al eerder, weer te mogen ontmoeten!

Met carnavaleske groet,

Jack Erlings

Secretaris en voorzitter a.i OCS De Smulnarren

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.