TSC opnieuw met lege handen

Thuis verliezen met 1-3 van Kruisland  doet pijn !!

Vandaag onder superslechte weersomstandigheden mocht TSC  haar eerste thuiswedstrijd in de 2e klasse beginnen tegen Kruisland. Na de onverdiende nederlaag  een week eerder uit bij JEKA kreeg TSC vandaag  alle kansen om het een en ander recht te zetten.  Het leek er ook echt op dat dit zou gaan gebeuren. Van meet af aan was TSC de sterkere ploeg. Het beheerste het spel , combineerde prima en het was eigenlijk wachten op dat ene doelpunt.  Echter die wou niet vallen, Jeroen van Leijsen, Ryan Snoeren, Serginio Martial, ze kregen de kansen maar hadden telkens wel een voet , been  of lichaam van een tegenstander voor zich die het score beletten. Ook de doelman uit Kruisland  was zeker in de eerste helft een onneembare veste. TSC had daarbij ook nog wel de meeste pech dat het na goed een half uur spelen Joey Huisveld met een zware schouderblessure zag uitvallen. Achteraf bleek hij dus een sleutelbeenbreuk te hebben opgelopen. Voor hem kwam Wouter Kops in het veld. 0-0 met de rust was voor TSC te weinig . Er had duidelijk meer in gezeten. Na de thee gelijk een feller Kruisland dat binnen de minuut scoorde. Jari van Helvoort gleed met een sliding naast de bal op het spekgladde veld waardoor de rechterspits van Kruisland de bal eenvoudig  kon binnen tikken 0-1.  Gelukkig kon Ryan Snoeren binnen een paar minuten  snel de 1-1 binnen schieten  en was de strijd weer helemaal open . Helaas ging het nog redelijk onervaren TSC ten gronde  door een pingel 1-2 . Veroorzaakt door een domme overtreding binnen de 16 van Loick Smakman die wat al te opzichtig de doorgebroken Kruisland spits met allebei de handen vast wist te houden. TSC scoorde nog wel 2 maal, maar aan de eerste goal kleefde een duwfout van Tim Rubenkamp die was ingevallen voor Axel Theuns. En even later een prima goal van Ryan Snoeren , hij scoorde wel uit de rebound maar stond vooraf in buitenspelpositie.  TSC bracht Tyrone Zschusschen voor Jari van Helvoort om de druk op te gaan voeren. Echter weer een simpele overtreding,  nu van Raymon Raams net buiten de 16 was voor Kruisland voldoende om het definitieve vonnis te vellen over TSC . De uitstekend genomen vrije trap ging in de linkerbovenhoek buiten bereik van TSC doelman Jimmy Baarh 1-3.  Kruisland speelde beheerst de wedstrijd uit, TSC achterlatend met een rot gevoel  vooral gezien het spelbeeld van de eerste helft. Er had vandaag opnieuw meer ingezeten. Opstelling TSC , Jimmy Baarh, Joey Huisveld, Loick Smakman, Cordillio Clemens, Raymon Raams, Marnix van der Velden, Jeroen van Leijsen, Axel Theuns, Ryan Snoeren, Serginio Martial, Jari van Helvoort.                                                                                                                                                                       HJ.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.