Informatieavond over autisme

Vermoed je dat je kind autisme heeft of wil je meer informatie over autisme bij jonge kinderen en hoe daar mee om te gaan? Kom dan naar de informatieavond over autisme bij jonge (basisschool)kinderen op woensdagavond 2 oktober. 

Vanaf 19:00 uur gaat de deur open van basisschool de Meander (Frits van Egtersstraat 1 in Oosterhout). Het programma start om 19:30 uur en om 21:30 uur sluiten we af. De toegang is gratis, maar wel graag aanmelden bij s.oord@surplus.nl.

Op deze avond spreken diverse experts van Psychologen Praktijk Timmers, de Nederlandse Vereniging Autisme en basisschool de Meander. Ze leggen uit wat autisme precies is, wat de kenmerken zijn en hoe zich die uiten bij jonge kinderen. Ook bespreken ze wat een basisschool kan doen en wanneer speciaal onderwijs nodig is. Tevens geven ze aan waar men hulp, training en informatie kan verkrijgen. De hele avond is er ook een informatiemarkt en zijn ouders van kinderen met autisme aanwezig.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.