3e Cultuurnacht Oosterhout nodigt je uit op een dwaaltocht

‘Proef De Lust’, de pilot in 2017, smaakte naar meer. ‘De Nacht Wacht’ in 2018 was compleet uitverkocht met een wachtlijst. Nu staat de derde editie van de CultuurNacht Oosterhout voor de deur. De deuren van alle deelnemende locaties staat weer op een kier en u mag deze deur openen, binnenkomen en kijken, luisteren, voelen en beleven. Met nog maar 15 kaarten die een gelukkige eigenaar kunnen krijgen wordt het wederom een beleving. 

‘Dwalen’ is de ondertitel van De Cultuurnacht dit jaar, en iedere locatie zal het thema weer op zijn manier ten toon stellen en laten ervaren. Onze gidsen nemen de bezoekers mee op dwaaltocht en zorgen ervoor dat de bezoekers niet verdwalen..of toch wel?

Op geheel eigen wijze nemen, Stichting BOCK, De Schelleboom, Theek5, Pannehoef Podium voor Passie, VVV Oosterhout, Theater de Bussel en H19 het thema onder de loep. In Theater De Bussel wacht je, na deze avond vol cultuur, ook nog een eindfeest waar je met elkaar en een glas in je hand de beleving van Cultureel Oosterhout nog vol enthousiasme kunt bepraten.

Heeft je gesprekspartner hetzelfde gezien als jij? Hoorde hij/zij ook dat ene gekke geluid? Stond hij/zij op het moment suprême op de juiste plaats? 

Laat je verrassen en kom een keer op de culturele hotspots waar je normaal gezien misschien bijna nooit komt. Het wordt een mooie avond, dwalend in het donker en dolend de nacht in.

Waar en wanneer?
Op zaterdag 26 oktober om 19:30 dwalen de gidsen samen met jou vanaf de foyer van Theater de Bussel de nacht in. Deelname kost €15,- (incl. 2 consumpties) en kaarten zijn te verkrijgen via www.cultuurnachtoosterhout.nl en aan de kassa’s van de VVV .

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.