Jaarlijkse Herfstmarkt Protestante Gemeente Oosterhout

Boeken en “rommel” zijn de ingrediënten van de jaarlijkse rommelmarkt in en rondom De Beuk en de Vredeskerk op zaterdag 5 oktober van 09:30u tot 16:00u.

Zoals inmiddels traditie is geworden, zullen er op de Herfstmarkt weer 2e hands boeken verkocht worden. De boeken staan in de Vredeskerk. In de kerk zal er ook een foto expositie zijn over de Vredeskerk van toen en nu.

In de Beuk vindt u  bloemen, planten en enkele voederkransen ( de meeste zullen bij de Kerstmarkt worden verkocht), zelfgemaakte spullen, sieraden en nog veel meer goed bruikbare spullen en gebruikt speelgoed. Dit alles gaat verkocht worden voor het goede doel. Ook is er koffie en zijn er broodjes, oliebollen, tomaten, paprika’s, en het bekende rad-van-avontuur zal weer draaien waarmee leuke prijsjes te winnen zijn. Afhankelijk van het weer is er buiten of in de Vredeskerk weer een rommelmarkt.

Ook is er een loterij met als hoofdprijs een Bongo belevenisbon voor een weekendje weg.

Met de opbrengst worden weer meerdere goede doelen van de Protestante Gemeente Oosterhout gesteund. Een deel van de opbrengst wordt besteed aan de kosten van de recent gerenoveerde Vredeskerk en het project van de commissie ZWO (Zending, Werelddiaconaat en Ontwikkelingssamenwerking) van Kerk in Actie t.b.v. het project: Beroepsonderwijs aan straatmeisjes in Accra.

Om deze meisjes een goede ontwikkelde toekomst te geven, hopen we het komend jaar veel geld op te halen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.