TSC pakt 1e punt uit bij Desk

De juiste weg lijkt te zijn gevonden in de 2e klasse.

Op een haast troosteloze namiddag terwijl de regen en koude toesloegen mocht TSC het in de Kaatsheuvel gaan opnemen tegen Desk.  Desk vorig seizoen kampioen in de 3e klas en 2 keer gewonnen toen van TSC  had het vandaag heel moeilijk. Vooral het eerste half uur werd het finaal door TSC onder de duim gehouden. TSC kreeg toen de kansen maar verzuimde om het af te maken. Een prachtige kopbal van Jeroen van Leijsen via de onderkant van de lat en nipt voor de lijn weggehaald was nog wel de grootste kans. Echter vanaf dat moment leek Desk wakker geschud te zijn en kwam het helemaal terug in de strijd. Echte grote kansen kwamen er niet meer en met de 0-0 ruststand kon Desk het best leven. Na de thee opnieuw bakken met regen en een steeds zwaarder bespeelbaar speelveld. Nu golfde het spel weer meer op en neer maar was het toch TSC dat de beste kansen kreeg. Een inzet van Tim Rubenkamp uit een voorzet van Ryan Snoeren ging rakelings over. Jeroen van Leijsen alleen voor de Kaatsheuvelse doelman zag zijn inzet door diezelfde doelman gepakt worden na een prachtige dieptepass van Axel Theuns. Op het middenveld leek Marnix van der Velden nog het best uit de voeten te kunnen hij strooide met passes over alle linies. Raymon Raams en Jari van Helvoort hadden hun handen vol aan de snelle buitenspitsen maar deden dat op een geweldige manier. Zonder ook maar iemand tekort te doen, heel TSC verdiende een grote pluim, de inzet en strijd om in ieder geval 1 punt of meer mee te nemen waren geweldig.  Trainer Ton Cornelissen bracht Tyrone voor Tim Rubenkamp , Jeroen Martens voor Jari van Helvoort en uiteindelijk Bas Blokdijk voor Ryan Snoeren. Ook die omzettingen lieten TSC nog meer aanvallen maar dat oh zo gewenste goaltje wilde maar niet vallen . Dat de doelman van Desk  door de TSC supporters  werd uitgeroepen tot man of  the match zegt meer dan genoeg.  TSC doelman Jimmy Baarh  deed wat hij moest doen prima en met de 0 op zijn conto kon hij ook niet meer dan dat. Hij was zeker gezien de zware weersomstandigheden vandaag  gelukkig weer in  uitstekende vorm.   Het enige wat TSC dus mee naar huis kon nemen was een dik verdiend punt en de wetenschap dat er weer goed gespeeld was. Als TSC op enig moment de kansjes gaat benutten dan komen de punten vanzelf.  Gelukkig was er nog een prijs binnen gehaald, vaste TSC supporter Toon Ernst kan weer een week voor niets eten gezien de geweldige boodschappentas die hij daar won met de loterij. Het is hem van harte  gegund. Opstelling TSC . Jimmy Baarh, Raymon Raams, Loick Smakman, Cordillio Clemens, Jari van Helvoort ,Marnix van der Velden, Tim Rubenkamp, Axel Theuns, Ryan Snoeren, Jeroen van Leijsen , Serginio  Martial.                                                                                                                  HJ

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.