GRIP OP UW FINANCIËN bij SURPLUS WELZIJN

Het valt niet mee om geldzorgen te hebben. Het geeft stress en slapeloze nachten. Extra lastig als u moeite heeft met het opstellen en lezen van officiële brieven en documenten. Heeft u geen geldzorgen, maar vindt u het toch lastig om uw weg te vinden in alle voorzieningen, wetten en regelingen die er zijn? Bij Surplus Welzijn kunnen wij u helpen. Wij houden dagelijks spreekuren, er zijn budgetcoaches die bij u aan huis kunnen komen én wij bieden een gratis cursus aan, uitkomen met je inkomen.

In vijf bijeenkomsten krijgt u tools en materiaal om uw administratie te ordenen. We maken o.a. een persoonlijk jaaroverzicht, kijken naar belastingzaken, eventuele schulden, leren om verleidingen te weerstaan en kijken met u of u krijgt waar u recht op hebt.

Hulp vragen is geen zwakte, maar juist een kracht. We kunnen u helpen!

Locatie: activiteitencentrum de Bunthoef, Bloemenhof 2, 4904 CA in Oosterhout

Wanneer: op dinsdagochtend van 9.30-12.00u, op 22 en 29 oktober en op 5, 12 en 19november.

Aanmelden bij Surplus Welzijn: 0162-748600, burgeradviseur@surplus.nl

Doet u mee? U hoeft niets mee te brengen, er zijn geen kosten en deelname wordt beloond met materialen en een certificaat.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.