Winkels Mogen met de feestdagen open

Raadsvoorstel versoepeling Winkeltijdenverordening

Ondernemers in de binnenstad hebben aangegeven dat zij graag, net als andere sectoren, zelf willen besluiten wanneer zij open en dicht zijn met feestdagen. In de nu geldende verordening mogen winkels niet open zijn op 1e Kerstdag, 1e Paasdag, 1e Pinksterdag, Nieuwjaarsdag en 4 mei na 19.00 uur. Het college stelt de raad voor om deze beperking te laten vervallen, zodat alle sectoren gelijke mogelijkheden hebben om op maat invulling te geven aan de eigen dienstverlening. Het college vraagt aandacht voor het respecteren van de Nationale Herdenking op 4 mei door twee minuten stilte in acht te nemen.

2 Comments

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.