TSC opnieuw met lege handen na 0-2 verlies

Weer was de 2e helft teveel , TSC was er gewoon niet meer na rust .

Van meet af aan begon TSC heel sterk. Al binnen 3 minuten kregen ze 3 open kansen om de score te openen. Jeroen van Leijsen, Ryan Snoeren en Tyrone Zschusschen  lieten ze allemaal onbenut. Het meest erge was nog wel dat spits Serginio Martial te laat was verschenen volgens de afspraken en zodoende kon hij terecht op de bank beginnen.  Voor hem speelde dus Tyrone. TSC  was heer en meester en overliep Roosendaal helemaal. Je zou haast denken dit wordt een makkie. Toch was het wel gelijk bingo toen de Roosendalers na 9 minuten voor het eerst over de middenlijn kwamen. Achterin werd niet goed opgelet en de 0-1 was een feit. Doelman Jimmy Baarh had gelijk het nakijken. Ook de vrije trappen van Tyrone anders altijd  een groot wapen leverde helemaal niets op.  Aanvoerder Jeroen van Leijsen  faalde alleen oog  in oog met de doelman van Roosendaal. Ook de schoten van Jeroen waren vandaag te zacht of onzuiver. TSC weigerde  blijkbaar de gelijkmaker te scoren , het wilde niet lukken voor rust. Dan maar na de thee dacht alles wat TSC goed gezind was. Maar alles werd nog erger. Na de thee kwam TSC er niet meer aan te pas. Heel veel balbezit, maar telkens was de eindpass niet zuiver.  Werd er te hard of te zacht ingespeeld. Er zat geen overleg in . Niets wilde lukken. Hoge voorzetten  die kant noch wal raken. Sterker nog Roosendaal voelde steeds meer dat  er wat te halen was. Ondanks dat bij TSC , Serginio Martial kwam voor Jeroen van Leijsen, Wouter Kops voor Raymon Raams en Jeroen Martens voor Jari van Helvoort . Roosendaal was dik winnaar met 6 gele kaarten  en TSC pakt er niet een. Vorige week Desk pakt er  7  TSC maar net 2 . Zijn we te lief, te onderdanig. Ik weet het niet. Maar de echte strijdlust  was vandaag zeker in de 2e helft ver te zoeken.  Na  4 wedstrijden staan we met 1 punt 3e van onder , met nog meer dan 20 wedstrijden te gaan kan er nog van alles gaan gebeuren. Maar dat het anders moet moge duidelijk zijn.  De bij geplaatste foto’s spreken boekdelen. De kopjes hangen helemaal naar beneden als  we de rust nog in moeten  gaan. Zo willen we toch niet naar Beek Vooruit volgende week. En met nog 10 minuten te gaan waren het weer de Roosendalers die scoorde, heel beheerst en dik verdiend op dat moment de 0-2 . Nog een paar van dit soort wedstrijden en we krijgen geen bezoekers meer.  Opstelling TSC : Jimmy Baarh, Tim Rubenkamp, Loick Smakman, Cordillio Clemens, Raymon Raams, Jeroen van Leijsen, Marnix van der Velden, Tyrone Zschusschen, Ryan Snoeren, Axel Theuns, Jari van Helvoort.                                                                                                                                                                                                                           HJ.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.