Oosterhoutse Nieuwjaarsrevue bijna klaar voor een nieuwe editie

U kunt uw kaarten nu  al reserveren!

De Oosterhoutse Nieuwjaarsrevue staat op 2,3,4 en 5 januari 2020 weer in theater De Bussel. Zoals gebruikelijk staan Oosterhout, haar bewoners en zaken uit het afgelopen jaar weer centraal. Kaarten voor dit evenement zijn nu al te koop of te reserveren via de site en aan de kassa van Theater De Bussel.  

Een Oosterhoutse traditie, de tweejaarlijkse nieuwjaarsrevue, staat weer in de steigers. Sinds eind augustus zijn tientallen vrijwilligers aan het werk om de editie van 2020 weer tot een succes te maken. Onder leiding van onze regisseur, Tom van den Berg, en zijn tekstschrijver, Casper van Markesteijn, wordt elke week gerepeteerd om er op 2,3,4 en 5 januari om 20.15 uur weer een feestje van te maken voor iedereen, die wil komen kijken.

Meer dan twintig spelers, een tiental decorbouwers ,evenveel naaisters en een productieteam zijn wekelijks intensief aan het werk om van deze jaargang weer een succes te maken.

De kaarten kosten €17,50 per stuk en zijn verkrijgbaar aan de kassa van De Bussel via de site www.theaterdebussel.nl .

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.