Meld jouw sporthelden aan voor de Sportprijzen 2019

Heb jij een uitblinker in je vereniging? Een team dat een bijzondere prestatie heeft geleverd? Of een vrijwilliger die zich onuitputtelijk inzet voor de sport? Geef ze de kans en eer om een van de Sportprijzen van de gemeente Oosterhout te winnen! Meld hem, haar of het team aanuiterlijk voor 23 november 2019 voor: • Sportvrouw van het jaar 2019• Sportman van het jaar 2019• Sportploeg van het jaar 2019• De gemeentelijke sportprijs voor iemand die zich bijzonder heeft onderscheiden ter stimulering van het sporten in het algemeen. 

Op woensdag 29 januari 2020 zullen tijdens het Sportgala in theater De Bussel de gemeentelijke sportprijzen 2019 worden uitgereikt. In de aanloop naar het gala kunnen sportverenigingen en inwoners van Oosterhout kandidaten voor een van de sportprijzen voordragen aan de nominatiecommissie Sportprijzen. De commissie doet op basis daarvan een voordracht aan het college van burgemeester en wethouders, dat het officiële besluit neemt wie de Sportprijzen wint. 

Sportverenigingen ontvangen rechtstreeks bericht met daarin het aanmeldformulier en de selectiecriteria. 
Inwoners van Oosterhout kunnen het aanmeldformulier en de selectiecriteria downloaden van de gemeentelijke website www.oosterhout.nl.

Maak sportief Oosterhout zichtbaar! En laat sporters en vrijwilligers stralen op het Sportgala op 29 januari 2019 in theater De Bussel.

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.