Sterk TSC vergeet zich te belonen 1-1

Uno Animo steelt 1 punt in Oosterhout met defensief spel.

Helaas staat nergens in de spelregels dat dit niet mag.  De scheidsrechter uit Alblasserdam had pech onderweg vandaar dat de strijd 20 minuten later kon beginnen.  TSC moest beginnen met een aantal vervangers wegens blessureleed.  Vandaag  opnieuw een veel sterker TSC met  maar een manco, het creëren van kansen . Tot de 16 veel sterker en alleen maar balbezit maar het verrassende  ontbrak. Pas in de 23e minuut was Serginio Martial met een kopbal dicht bij een doelpunt. Ruststand 0-0 . Na de thee eenzelfde spelbeeld. 80% balbezit voor TSC maar geen enkele scoringskans.  Tot de 52eminuut . Een hoekschop perfect aangesneden door Ryan Snoeren werd onhoudbaar binnen gekopt  door Jeroen Martens 1-0. Dik verdiend gezien het veldspel.  Maar door onoplettendheid en heel veel pech achterin was het binnen notime gelijk.  Bij een inzet van de Loonse spits werd de bal via een uitgestoken been van een TSC verdediger van richting veranderd. De vandaag bij TSC voor de 1e keer onder de lat staande Bart van den Hoven stond misschien iets te ver voor de goal. De bal dwarrelde over hem heen 1-1. Bij TSC kwamen Bas Blokdijk voor Serginio Martial, Dave Schouten voor Wouter van Steijn en Loick Smackman voor Raymon Raams.  Al deze omzettingen en wissels  waren voldoende om  TSC nog meer te laten aanvallen. Maar nogmaals er werd  helaas niet een echte kans gecreëerd. Telkens opnieuw was er de hoop dat de bal een keer goed zou vallen maar die hoop was tevergeefs. TSC kreeg te weinig Uno Animo teveel. Het ontbrak bij TSC vandaag op heel veel  momenten aan iemand die echt de creativiteit bezit om een onder druk staande achterhoede uit te spelen.   Opstelling TSC : Bart van den Hoven, Raymon Raams, Wouter van Steijn, Tim Rubenkamp, Marnix van der Velden, Jeroen van Leijsen, Axel Theuns, Ryan Snoeren, Serginio Martial, Jeroen Martens, Cordillio Clemens.                                                                                                                                                  HJ.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.