Koploper Cluzona speelt thuis 1-1 tegen TSC

TSC had zelfs meer verdiend  gezien het gehele spelbeeld.

Vandaag opnieuw onder erbarmelijke weersomstandigheden moest TSC aan treden bij de koploper. De Club Zonder Naam  stond bij de aftrap nog boven aan de ranglijst met 5 gewonnen en 1 verloren wedstrijd.  Dus aan TSC de taak om minimaal 1 maar liefst 3 punten mee te nemen uit de Wouwse Plantage . Bij TSC toch weer een aantal wijzigingen maar duidelijk geen achteruit gang in de speelwijze. De gehele eerste helft gingen beide partijen goed tegen elkaar op en was TSC zelfs regelmatig  de boven liggende partij. Na de thee bleek TSC nog sterker  te zijn geworden door mogelijk tactisch ingrijpen van trainer Ton Cornelissen. Vooral het middenveld met Jari van Helvoort, Tim Rubenkamp, Marnix van der Velden en Axel Theuns waren nu heer en meester . Cluzona had haar handen vol en mede dankzij hun in uitstekend vorm zijnde doelman werd TSC van scoren af gehouden. Maar zoals TSC de laatste weken al meer heeft meegemaakt  gebeurde dat vandaag weer opnieuw. Na goed 15 minuten spelen een uitval van Cluzona waarbij de bal uiteindelijk gelukkig voor de voeten viel van hun gevaarlijkste man was het Maas die de 1-0 kon laten aantekenen. Toch even later een terechte domper voor de ploeg uit Wouw. Een van de verdedigers van Cluzona  die al geel op zak had kon niet anders dan Tim Rubenkamp  die dreigde door te breken onreglementair te stoppen . Zijn 2egeel  betekende terecht rood en Cluzona met 10 man verder. Voor TSC was dat het sein om alles op alles te zetten en op jacht te gaan naar een goal. Bij TSC kwamen Bas Blokdijk, Dave Schouten en Wouter van Steijn in het veld.  Cluzona werd zowaar onder de voet gelopen. Een geweldig loeihard schot van Tim Rubenkamp had beter lot verdiend.  Met nog 10 minuten te gaan leek het erop dat TSC loon naar werken zou krijgen . Een overduidelijke handsbal binnen de 16  waar alles en iedereen wel een strafschop in zag , maar helaas voor TSC 1 man niet en dat was de overigens prima leidende scheidsrechter.  Een domper voor de mannen uit Oosterhout. Uiteindelijk kregen ze toch nog loon naar werken in de laatste minuten met een uitzonderlijke druk op de goal was het laatste man Cordillio Clemens die met een bekeken hakballetje de 1-1 scoorde. Niet meer dan een dik verdiende maar  zeker ook een verlossende late goal . Maar wat fijn, zo in de laatste minuten waar velen al dachten dat TSC met lege handen zou moeten gaan af reizen. Het geeft vertrouwen voor de toekomst . Vandaag  heeft TSC opnieuw  laten zien dat het voor geen enkel team echt opzij hoeft te gaan. Opstelling TSC : Bart van den Hoven, Cordillio Clemens, Jeroen Martens,  Raymon Raams, Tim Rubenkamp, Marnix van der Velden, Jeroen van Leijsen, Ryan Snoeren,  Axel Theuns, Jari van Helvoort, Loick Smakman .                                                                                                                                   HJ

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.