Elluf Elluf viering Op het Hatsekiedeeplein

Zaterdag organiseert Stichting Elluf Elluf Viering voor de tweede keer de opening van het carnavalsseizoen met een gezellig programma!

Elluf Elluf Viering

Op zaterdag 9 november zal Zijne Ontzettend Hoogheid Prins Mienus XIV om 15.11 uur zijn entree maken op het Hatsekiedeeplein, tussen De Schout en Café Buitengewoon. Direct daarna zal het nieuwe carnavalsinsigne worden onthuld welke daarna bij de Volledigen in Café Oud Brabant zal worden verkocht. Ook is er vanaf 15.15 uur een heel kinderprogramma in elkaar gezet met met onder andere spelletjes, een clown en schminken bij Nuttig&n. Om 17.00 uur start de grandioze Lichtjesparade door de Kaaiendonkse binnenstad.Elluf-Elluf-viering

Elluf Elluf Meejkwèkfestijn

Net zoals vorig jaar zal ook het nieuwe carnavalslied om 17.30 uur voor het eerst ten gehore worden gebracht welke speciaal voor het nieuwe carnavalsseizoen werd geschreven. vanaf 18.00 uur is er weer een warme maaltijd te verkrijgen, inclusief het exclusieve ‘limited edition 11/11-pinneke’. En dit jaar heeft Stichting Elluf Elluf Viering ook een gezellige start van de avond! Vanaf 19.11 uur staat het trio Kaal Kabaal op het podium en worden boekjes met songteksten uitgedeeld zodat iedereen mee kan zingen met het Elluf Elluf Meejkwèkfestijn. Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van Elluf Elluf Kaaiendonk 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.