Oosterhouter beroofd bij pinautomaat

Een 45-jarige Oosterhouter is woensdag 6 november 2019 omstreeks 15.45 uur bij de geldautomaat van de RABO bank aan de Burgemeester Holtroplaan beroofd van zijn zojuist gepinde geld. Het gaat om een naar verhouding gering geldbedrag.

Het slachtoffer vertelde dat hij twee blanke jongens van circa 16 jaar oud met scooters zag staan aan de rechterzijde van de geldautomaat. Ze droegen beiden een spijkerbroek, een van hen had golvend, de ander krullend haar. De aangever vroeg hen om wat naar achteren te gaan om hem meer privacy te geven. Daar voldeden zij aan. Inmiddels was achter de aangever een andere lange jongeman gaan staan. Op het moment dat het klepje met de bankbiljetten open ging, werd het slachtoffer door vermoedelijk nog een vierde persoon van achteren naar de grond getrokken.  Toen hij opstond was het gepinde geld weg en waren alle jongens verdwenen. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan. De politie doet onderzoek en vraagt camerabeelden op.

Tips

Wanneer u getuige was van de straatroof of andere informatie over de daders hebt, dan kunt u dat de politie van team Dongemond laten weten via het algemene telefoonnummer (0900-8844) of via What’s App (06-12207006). Als u informatie hebt, maar u wilt liever niet met de politie praten, dan kunt u uw bevindingen doorgeven via Meld Misdaad Anoniem. Dat kan via de website (www.meldmisdaadanoniem.nl) of telefonisch via 0800-7000.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.